Pagina opties

Groter

Afspraak maken

Wij werken tegenwoordig vooral op afspraak. Dit betekent dat wij u graag helpen op een afgesproken dag en tijd. Het grote voordeel voor u is dat u niet meer lang hoeft te wachten. Vindt u het lastig online een afspraak te maken? Dan kunt u ons ook bellen via 088  432 70 00. Ook bij de infobalie in het Huis van de gemeente kunt u trouwens een afspraak maken.

Online afspraak maken

Online afspraak maken

U kunt ook bellen met onze medewerkers van het KlantContactCentrum: 088  432 70 00. Zij helpen u graag met het maken van een afspraak.
Wilt u anoniem een afspraak maken? Neem dan ook telefonisch contact op.

Let op: voor een afspraak met vragen over inkomen/schulden of een afspraak met de medewerkers team vergunningverlening vragen wij u telefonisch contact op te nemen. Dit doen wij omdat wij soms uw vraag telefonisch al kunnen beantwoorden. Ook kunnen wij makkelijker inschatten hoeveel tijd wij voor u reserveren bij een afspraak. U kunt hieronder lezen hoe u met hen contact opneemt.

Afspraak wijzigen/annuleren

Heeft u een afspraak gemaakt, maar wilt u deze wijzigen of annuleren? Dat kunt u doen door te klikken op de link 'wijzigen' of 'annuleren' in de bevestigingse-mail die u ontvangen heeft.

Afspraak vragen over inkomen

Elke maandagochtend tot en met donderdagochtend van 9.00 tot 12.30 hebben wij een financieel spreekuur. U kunt gewoon langskomen zonder afspraak. Wilt u toch een afspraak? Dan kunt u bellen naar 088  432 70 00. U kunt hieronder ook een formulier invullen voor het maken van een afspraak. Wij bellen u dan voor het maken van een afspraak. 

Bel mij terug voor een afspraak

Afspraak met medewerkers team vergunningverlening

De medewerkers team vergunningverlening zijn voor vragen en voor het maken van een afspraak bereikbaar via telefoonnummer 088  432 70 00. U kunt hen het beste bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 tot 12.00 uur en tussen 14.00 tot 16.00 uur en op vrijdagochtend tussen 10.00 tot 12.00 uur. U kunt natuurlijk altijd een e-mail sturen naar bouwenenleefomgeving@drutenwijchen.nl